Privacy policy 2018

https://www.lcd-onderdelen.nl

 

Privacybeleid Hendriks Technische Dienst

 
Over ons privacybeleid

Hendriks Technische Dienst. geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website https://www.lcd-onderdelen.nl en de daarbij aangesloten dienstverlening van Hendriks Technische Dienst. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 24/05/2018, hiermee vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van dit privacybeleid.

Over de gegevensverwerking

Hieronder kunt u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webwinkelsoftware

Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Myonlinestore . Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Myonlinestore heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.

Myonlinestore is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Myonlinestore maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

Webhosting / e-mailverkeer

Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Myonlinestore. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Myonlinestore heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons emailverkeer vertrouwelijk.

Payment processors

Multisafepay

Voor het afhandelen van een deel van de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van MultiSafepay. MultiSafepay verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. MultiSafepay heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. MultiSafepay behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van MultiSafepay’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen.
MultiSafepay bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Paypal

Voor een deel van de betalingen maken wij gebruik van Paypal, hiervoor heeft u van Paypal een overeenkomst ontvangen.

Verzenden en logistiek 

Myparcel

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van Myparcel voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met Myparcel delen. Myparcel gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat Myparcel onderaannemers inschakelt, stelt Myparcel uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Facturatie en boekhouden

Acumulus

Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van www.sielsystems.nl , hierna te noemen Acumulus .Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Acumulus. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen.
Acumulus is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Acumulus gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

Algemeen doel van de verwerking

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

In voorkomende gevallen kan Hendriks Technische Dienst op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren.

Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren.

U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken.

U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Hendriks Technische Dienst. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.

U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

Cookies

Google Analytics
Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Cookies van derde partijen

In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

Contactgegevens

Contactgegevens

Hendriks Technische Dienst
Fakkellaan 3 A
5624EA Eindhoven
Nederland
T (040) 292-7544
E info@lcd-onderdelen.nl
Contactpersoon voor privacyzaken
William Hendriks

© 2012 - 2018 lcd-onderdelen.nl | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore
This website uses cookies for proper functioning. Accept More information
Why this question. The OPTA supervises the telecommunications law: the prohibition of reading and writing cookies and other information. They can impose a fine of € 450.000,00 if you have cookies with a Dutch user insert or read. Below you will find more information about cookies. Waarom deze vraag. De OPTA ziet toe op de telecommunicatie wet: het verbod op lezen en schrijven van cookies en andere informatie. Zij kunnen een boete van € 450.000,00 opleggen indien u cookies bij een Nederlandse gebruiker plaatst of leest. Onderstaand vindt U meer uitleg over cookies Warum diese Frage. Die OPTA überwacht die Telekommunikationsrecht: das Verbot des Lesens und Schreibens Cookies und andere Informationen. Sie können eine Geldbuße von 450.000,00 €, wenn Sie Cookies mit einem niederländischen user Einsatz haben oder zu lesen. Nachfolgend finden Sie weitere Informationen über Cookies What is a cookie? A cookie is a small text file that your visit to a website to your computer is sent. Both this website and other parties may place cookies. What are cookies used for? This website uses cookies to enhance the usability and performance of the website to improve. By using cookies, we make sure that you include a visit to our site does not always receive the same information or to enter. Cookies make surfing the site so much more pleasant. There are different types of cookies. This website uses persistent cookies and session cookies. Permanent cookies: Allows the website dedicated to your preferences are set. Example to your consent to allow cookies to remember. Because of this, you do not always repeat your preferences so you save time and easily navigate through the webstore. Persistent cookies can be removed via the settings of your browser. Session cookies: Using a session cookie, we can see which parts of the site you have viewed this visit. We can store the result as much as possible to adapt the surfing behavior of our visitors. These cookies are automatically deleted when you exit your browser. For what specific purpose puts this site use cookies? This web site places cookies for the following reasons: Shopping Cart (functional cookie): Remember what products in your shopping cart lie. Without this cookie, you can no products in your shopping cart or places. Cookie Choice (functional cookie): Remember that you have given us permission to place cookies. Google Analytics (tracking cookie): Measure how you use the website and how you have found us here with reports and insight in trying to obtain. Google AdWords (tracking cookie): we measure how you use the website and how you have found us. We use this knowledge to our AdWords campaigns. Facebook (Social Media cookie): This cookie is possible to our Facebook page to 'like'. This button works through code from Facebook itself originated. Twitter (Social Media cookie): This cookie is possible to follow our Twitter page. This button works through code that Twitter itself originated. AddThis (Social Media cookie): This cookie makes it possible for our share content on Facebook, Twitter, Hyves and various other social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies) These cookies We use partner sites (affiliates, such Daisycon, TradeTracker and Cleafs) reward for their contribution to sales. Review sites (marketing Cookies): We want to be reviewed by customers. We use a review site like The Feedback Company. These places cookies for proper operation. How can I manage or delete cookies? Generally, cookies can be managed, edited and deleted via your browser. For more information about enabling and disabling and deleting cookies can be found in the instructions and / or using the help function of your browser. Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser. Was ist ein Cookie? Ein Cookie ist eine kleine Textdatei, die über Ihren Besuch auf einer Website an Ihren Computer gesendet wird. Sowohl diese Website und anderen Parteien zu platzieren Cookies. Was sind Cookies verwendet? Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Leistung der Website zu verbessern verbessern. Durch die Verwendung von Cookies, stellen wir sicher, dass Sie einen Besuch auf unserer Webseite nicht immer die gleichen Informationen oder zu betreten. Cookies machen das Surfen im Ort so viel angenehmer. Es gibt verschiedene Arten von Cookies. Diese Website benutzt persistenten Cookies und Session-Cookies. Permanente Cookies: Ermöglicht die Webseite nach Ihren Wünschen eingestellt werden. Beispiel Ihre Zustimmung zu Cookies zu erinnern. Aus diesem Grund müssen Sie nicht immer wiederholen Sie Ihre Einstellungen, so dass Sie Zeit sparen und einfach durch den Webshop zu navigieren. Persistent Cookies über die Einstellungen Ihres Browsers entfernt werden. Session-Cookies: Mit einem Session-Cookie, können wir sehen, welche Teile der Seite haben Sie diesen Besuch angesehen. Wir können das Ergebnis speichern so viel wie möglich, um das Surfverhalten der Besucher anzupassen. Diese Cookies werden automatisch gelöscht, wenn Sie Ihren Browser schließen. Denn was bestimmten Zweck stellt diese Website Cookies? Diese Website stellt Cookies aus folgenden Gründen: Warenkorb (funktionale Cookie): Denkt daran, was Artikel in Ihrem Warenkorb liegen. Ohne dieses Cookie, können Sie keine Produkte in Ihrem Warenkorb oder Orten. Cookie Choice (funktionale Cookie): Beachten Sie, dass Sie haben uns die Erlaubnis, Cookies platzieren. Google Analytics (Tracking-Cookie): Messen Sie, wie Sie die Website nutzen und wie Sie uns hier mit Berichten und Einsicht bei dem Versuch, zu erhalten gefunden. Google AdWords (Tracking-Cookie): Wir messen, wie Sie die Website nutzen und wie Sie uns gefunden haben. Dieses Wissen nutzen wir für unsere AdWords-Kampagnen. Facebook (Social Media Cookie): Dieses Cookie ist möglich, unserer Facebook-Seite zu "wie". Diese Taste funktioniert durch den Code von Facebook selbst stammt. Twitter (Social Media Cookie): Dieses Cookie ist möglich, unsere Twitter-Seite folgen. Diese Taste funktioniert durch den Code, dass Twitter selbst stammt. AddThis (Social Media Cookie): Dieses Cookie ermöglicht es, für unsere Aktie Inhalte auf Facebook, Twitter, Hyves und verschiedene andere Social-Media-Websites. Affiliate-Marketing (Marketing Cookies) Diese Cookies Wir verwenden Partnerseiten (Affiliates, wie Daisycon, TradeTracker und Cleafs) Belohnung für ihren Beitrag zum Umsatz. Review sites (Marketing Cookies): Wir wollen von den Kunden bewertet werden. Wir verwenden eine Überprüfung vor Ort wie The Feedback Company. Diese Orte Cookies für den ordnungsgemäßen Betrieb. Wie kann ich verwalten oder Cookies löschen? Im Allgemeinen können Cookies verwaltet, bearbeitet und über den Browser gelöscht. Weitere Informationen zum Aktivieren und Deaktivieren und Löschen von Cookies kann in der Gebrauchsanweisung und / oder über die Hilfe-Funktion Ihres Browsers. *Translated with Google Translator