Privacy policy

PRIVACY POLICY. ( Only in Dutch, you can use Google translate for your own language ) 

( Laatste aanpassing aan deze policy is van 15-04-2018.)

Lcd-onderdelen.nl / Hendriks Technische Dienst, gevestigd aan Fakkellaan 3A 5624EA Eindhoven Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Https://www.lcd-onderdelen.nl Fakkellaan 3A 5624EA Eindhoven Nederland +31 (0)402927544

P.R.C.Pruijmboom / W. Hendriks zijn de Functionarissen Gegevensbescherming van Lcd-onderdelen.nl Zij zijn te bereiken via info@lcd-onderdelen.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Lcd-onderdelen.nl verwerkt uitsluitend persoonsgegevens voor onder andere verzending, betaling en afhandeling van e-mailing. Wij delen geen gegevens met derden met uitzondering van de aan ons gekoppelde bedrijven die nodig zijn voor verdere verwerking van uw vragen en / of bestellingen. Wij  gebruiken geen social media plugins. 

Voor uw online bestellingen maakt u gebruik van Mijnwebwinkel.nl

Voor betalingen maken wij gebruik van MultisafepayAbnamro en Paypal .( Dit is uiteraard afhankelijk van Uw manier van betalen.)

Voor verzending maken wij gebruik van Myparcel en Postnl .

Indien u contact zoekt via Facebook worden alle berichten opgeslagen door Facebook. Voor verwijdering hiervan dient u zich te wenden tot Facebook .

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@lcd-onderdelen.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Lcd-onderdelen.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling ( MultisafepayAbnamro en Paypal )

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren ( Mijnwebwinkel.nl )

- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken ( Mijnwebwinkel.nl )

- Om goederen en diensten bij u af te leveren ( Myparcel en Postnl )

- Lcd-onderdelen.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Lcd-onderdelen.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Lcd-onderdelen.nl) tussen zit. Lcd-onderdelen.nl gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: Mijnwebwinkel, Myparcel, Paypal, ABNAmro en Multisafepay

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Lcd-onderdelen.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: Persoonsgegevens en adresgegevens als mede al uw aankopen met een maximum van 5 jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden

Lcd-onderdelen.nl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Lcd-onderdelen.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Lcd-onderdelen.nl en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@lcd-onderdelen.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Lcd-onderdelen.nl wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Lcd-onderdelen.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Al uw gegevens worden opgeslagen op de beveiligde servers van Mijnwebwinkel.nl en op onze eigen beveiligde servers. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@lcd-onderdelen.nl

© 2012 - 2018 lcd-onderdelen.nl | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore
This website uses cookies for proper functioning. Accept More information
Why this question. The OPTA supervises the telecommunications law: the prohibition of reading and writing cookies and other information. They can impose a fine of € 450.000,00 if you have cookies with a Dutch user insert or read. Below you will find more information about cookies. Waarom deze vraag. De OPTA ziet toe op de telecommunicatie wet: het verbod op lezen en schrijven van cookies en andere informatie. Zij kunnen een boete van € 450.000,00 opleggen indien u cookies bij een Nederlandse gebruiker plaatst of leest. Onderstaand vindt U meer uitleg over cookies Warum diese Frage. Die OPTA überwacht die Telekommunikationsrecht: das Verbot des Lesens und Schreibens Cookies und andere Informationen. Sie können eine Geldbuße von 450.000,00 €, wenn Sie Cookies mit einem niederländischen user Einsatz haben oder zu lesen. Nachfolgend finden Sie weitere Informationen über Cookies What is a cookie? A cookie is a small text file that your visit to a website to your computer is sent. Both this website and other parties may place cookies. What are cookies used for? This website uses cookies to enhance the usability and performance of the website to improve. By using cookies, we make sure that you include a visit to our site does not always receive the same information or to enter. Cookies make surfing the site so much more pleasant. There are different types of cookies. This website uses persistent cookies and session cookies. Permanent cookies: Allows the website dedicated to your preferences are set. Example to your consent to allow cookies to remember. Because of this, you do not always repeat your preferences so you save time and easily navigate through the webstore. Persistent cookies can be removed via the settings of your browser. Session cookies: Using a session cookie, we can see which parts of the site you have viewed this visit. We can store the result as much as possible to adapt the surfing behavior of our visitors. These cookies are automatically deleted when you exit your browser. For what specific purpose puts this site use cookies? This web site places cookies for the following reasons: Shopping Cart (functional cookie): Remember what products in your shopping cart lie. Without this cookie, you can no products in your shopping cart or places. Cookie Choice (functional cookie): Remember that you have given us permission to place cookies. Google Analytics (tracking cookie): Measure how you use the website and how you have found us here with reports and insight in trying to obtain. Google AdWords (tracking cookie): we measure how you use the website and how you have found us. We use this knowledge to our AdWords campaigns. Facebook (Social Media cookie): This cookie is possible to our Facebook page to 'like'. This button works through code from Facebook itself originated. Twitter (Social Media cookie): This cookie is possible to follow our Twitter page. This button works through code that Twitter itself originated. AddThis (Social Media cookie): This cookie makes it possible for our share content on Facebook, Twitter, Hyves and various other social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies) These cookies We use partner sites (affiliates, such Daisycon, TradeTracker and Cleafs) reward for their contribution to sales. Review sites (marketing Cookies): We want to be reviewed by customers. We use a review site like The Feedback Company. These places cookies for proper operation. How can I manage or delete cookies? Generally, cookies can be managed, edited and deleted via your browser. For more information about enabling and disabling and deleting cookies can be found in the instructions and / or using the help function of your browser. Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser. Was ist ein Cookie? Ein Cookie ist eine kleine Textdatei, die über Ihren Besuch auf einer Website an Ihren Computer gesendet wird. Sowohl diese Website und anderen Parteien zu platzieren Cookies. Was sind Cookies verwendet? Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Leistung der Website zu verbessern verbessern. Durch die Verwendung von Cookies, stellen wir sicher, dass Sie einen Besuch auf unserer Webseite nicht immer die gleichen Informationen oder zu betreten. Cookies machen das Surfen im Ort so viel angenehmer. Es gibt verschiedene Arten von Cookies. Diese Website benutzt persistenten Cookies und Session-Cookies. Permanente Cookies: Ermöglicht die Webseite nach Ihren Wünschen eingestellt werden. Beispiel Ihre Zustimmung zu Cookies zu erinnern. Aus diesem Grund müssen Sie nicht immer wiederholen Sie Ihre Einstellungen, so dass Sie Zeit sparen und einfach durch den Webshop zu navigieren. Persistent Cookies über die Einstellungen Ihres Browsers entfernt werden. Session-Cookies: Mit einem Session-Cookie, können wir sehen, welche Teile der Seite haben Sie diesen Besuch angesehen. Wir können das Ergebnis speichern so viel wie möglich, um das Surfverhalten der Besucher anzupassen. Diese Cookies werden automatisch gelöscht, wenn Sie Ihren Browser schließen. Denn was bestimmten Zweck stellt diese Website Cookies? Diese Website stellt Cookies aus folgenden Gründen: Warenkorb (funktionale Cookie): Denkt daran, was Artikel in Ihrem Warenkorb liegen. Ohne dieses Cookie, können Sie keine Produkte in Ihrem Warenkorb oder Orten. Cookie Choice (funktionale Cookie): Beachten Sie, dass Sie haben uns die Erlaubnis, Cookies platzieren. Google Analytics (Tracking-Cookie): Messen Sie, wie Sie die Website nutzen und wie Sie uns hier mit Berichten und Einsicht bei dem Versuch, zu erhalten gefunden. Google AdWords (Tracking-Cookie): Wir messen, wie Sie die Website nutzen und wie Sie uns gefunden haben. Dieses Wissen nutzen wir für unsere AdWords-Kampagnen. Facebook (Social Media Cookie): Dieses Cookie ist möglich, unserer Facebook-Seite zu "wie". Diese Taste funktioniert durch den Code von Facebook selbst stammt. Twitter (Social Media Cookie): Dieses Cookie ist möglich, unsere Twitter-Seite folgen. Diese Taste funktioniert durch den Code, dass Twitter selbst stammt. AddThis (Social Media Cookie): Dieses Cookie ermöglicht es, für unsere Aktie Inhalte auf Facebook, Twitter, Hyves und verschiedene andere Social-Media-Websites. Affiliate-Marketing (Marketing Cookies) Diese Cookies Wir verwenden Partnerseiten (Affiliates, wie Daisycon, TradeTracker und Cleafs) Belohnung für ihren Beitrag zum Umsatz. Review sites (Marketing Cookies): Wir wollen von den Kunden bewertet werden. Wir verwenden eine Überprüfung vor Ort wie The Feedback Company. Diese Orte Cookies für den ordnungsgemäßen Betrieb. Wie kann ich verwalten oder Cookies löschen? Im Allgemeinen können Cookies verwaltet, bearbeitet und über den Browser gelöscht. Weitere Informationen zum Aktivieren und Deaktivieren und Löschen von Cookies kann in der Gebrauchsanweisung und / oder über die Hilfe-Funktion Ihres Browsers. *Translated with Google Translator