Welkom bij LCD-onderdelen

Welkom op onze website!

Via deze website kunt U gebruikte en nieuwe onderdelen bestellen voor LCD , LED en OLED tv`s , zie hier voor meer informatie
Wij verkopen aan bedrijven en particulieren en geven zoveel mogelijk support bij het installeren indien nodig. 
Bijna alle onderdelen zijn afkomstig uit toestellen met schermschade, met uitzondering van de "factory new" onderdelen.
Alle onderdelen zijn getest en worden geleverd met 3 maanden garantie!
Bij alle onderdelen is de btw al verrekend. Bedrijven buiten Nederland en binnen de EU kunnen een btw-nummer invullen waarna deze automatisch wordt verrekend, zie hier voor meer informatie
Er zijn geen extra kosten met uitzondering van de  verzendkosten . Zie hier voor verzendkosten

COMPLETE SETS

Omdat de reparaties steeds moeilijker worden door zeer kleine onderdelen (SMD) etc. hebben wij vele complete sets in ons assortiment. Hiermee kunt u ook zonder ervaring een tv kunt herstellen. 
Deze sets hebben tevens het voordeel dat ze in verhouding goedkoper zijn dan de losse onderdelen en u kunt er soms ook meerdere toestellen mee herstellen. 
Een complete set lost geen beeldscherm probleem op, zorg dat u vooraf er zeker van bent dat het beeldscherm goed is. Bij elke set wordt ook het display/panel nummer genoemd, dit is ter informatie. Het display/panel wordt niet geleverd bij de set.
Let bij de aanschaf van een complete set altijd op de bestelnummers, het zoeken naar onderdelen op een modelnummer van de tv wordt afgeraden, zoek altijd naar de nummers die u vindt op het etiket op de printplaat zelf.
Heeft u vooraf vragen e-mail of bel even, wij helpen u graag.. Kijk ook even hier

Bij alle artikelen staat de tekst in het Engels.

Wij bieden geen 24 uurs bezorgservice.

 

© 2012 - 2024 lcd-onderdelen.nl | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore